RESTORAN ČIČA MATA, VELIKA

Jela s ražnja i roštilja, jela ispod peke, razne ribljie specijalitete te kruh i kolače iz domaće radinosti.

Jela s ražnja i roštilja, jela ispod peke, razne ribljie specijalitete te kruh i kolače iz domaće radinosti.

Terasa restorana otkriva prekrasan pogled, a interijer restorana uz prodajnu galeriju slika i glazbu čini ovaj restoran ugodnim za boravak i opuštanje. Također, u večernjim satima možete se zabaviti uz ples i živu glazbu uz najavu.
Restoran „Čiča Mata“ je savršeno mjesto za poslovne i obiteljske ručkove, romantične večere, rođendane, domjenke, promocije i druge svečane prigode.
Posebno smo ponosni na našu gastronomsku ponudu od koje izdvajamo jela s ražnja i roštilja, jela ispod peke, razne ribljie specijalitete te kruh i kolače iz domaće radinosti.
Ponuda jela se temelji na zdravoj domaćoj hrani, a sva jela su pripremljena od dnevno svježih namirnica bez dodatakva aditiva i konzervansa.
Za ljubitelje vina izdvajamo izbor prvoklasnih hrvatskih vina od kojih izdvajamo: Chardonnay, Graševinu, Rajnski rizling i Traminac.
Prekrasan ambijenat te bogata ponuda tradicionalnih domaćih jela temeljena na kontinentalnoj i mediteranskoj kuhinji čine restoran „Čiča Matu“ jednim od najpopularnijih restorana u Slavoniji.