LOVAČKI DOM MULJAVA, VOJNIĆ

Lovački dom Muljava otvorenog je tipa i pruža ugostiteljske usluge, te smještaj u 8 soba s ukupno 22 ležaja. Uz sve vrste jela, lovački dom vam nudi i usluge organizacije svadbenih i drugih privatnih proslava, organizaciju poslovnih domjenaka, usluge cateringa te korištenje konferencijske sale.

Lovački dom Muljava otvorenog je tipa i pruža ugostiteljske usluge, te smještaj u 8 soba s ukupno 22 ležaja. Uz sve vrste jela, lovački dom vam nudi i usluge organizacije svadbenih i drugih privatnih proslava, organizaciju poslovnih domjenaka, usluge cateringa te korištenje konferencijske sale.

U prizemlju raspolaže salom za 35 osoba te VIP salonom za 30 osoba. Na prvom je katu velika sala za 70 osoba. Ispred restorana je terasa podijeljena na zatvoreni dio za 50 osoba te dva otvorena dijela za 200 osoba. U neposrednoj blizini doma je velika nadstrešnica za 400 osoba sa šankom i pečenjarom na vodeni pogon. Dom ima vlastito parkiralište, ograđeno dječje igralište, mali zoo vrt i suvenirnicu. Radi brige za okoliš dom posjeduje biološki pročistač otpadnih voda, ultravioletni sterilizator vode, grijanje na biomasu i ekološku rasvjetu. 

Vanjski prostor sastoji se od tri terase i velike nadstrešnice. Ispred doma je natkrivena terasa za 50 gostiju, natkrivena nadstrešnica preko potoka za 150 gostiju i otvorena terasa za 60 gostiju. Velika drvena nadstrešnica prima do 400 gostiju. Nadstrešnica je opremljena razglasom i opremom za projekcije. Uz nadstrešnicu se nalazi pečenjara na vodeni pogon u kojoj se obavlja pečenje za vlastite goste, ali i drugima prodaje usluga pečenja. Pokraj doma je izgrađena drvena kućica za prodaju suvenira, uređeno je dječje igralište sa spravama za igru i postavljena sjenica za odmor.

                          

Od doma polaze dvije kružne planinarske obilaznice, šumska kružna poučna staza i poučna staza za osobe s posebnim potrebama, a 5 km od doma se nalazi Ornitološki park Petrovac. TC organizirano posjećuju vrtići, škole, sportaši-rekreativci, planinari, izviđači, udruge, tvrtke, institucije i gosti toplica u Topuskom koji dolaze na izlete, terenske nastave, radničke sportske igre, kampiranje, team-buildinge i rekreaciju. Pored njih ima dosta individualnih gostiju, pogotovo u toplijem dijelu godine.

Ponudu turističkog centra proširuju: Streličarski klub Muljava s jedinom stalnom 3D streličarskom stazom u Hrvatskoj, Konjički klub Muljava koji nudi usluge škole jahanja, terapijskog i rekreativnog jahanja te vožnju fijakerom, Paintball klub Karlovac i Braniteljska zadruga 4 rijeke iz Karlovca koji će gostima nuditi usluge paintballa i vožnje quad motorima.

Smještaj: Lovački dom na dvije etaže raspolaže s 4 sobe, 3 apartmana i 1 obiteljskom sobom u kojima ukupno ima 29 ležaja. Sobe su suvremeno i funkcionalno uređene te opremljene zasebnom kupaonicom i televizorom sa satelitskim programima.
Gastronomska ponuda: Restoran doma nudi bogatu gastronomsku ponudu jela od divljači, jela po narudžbi, jela s roštilja, sezonskih jela, jela s ražnja kao i deserata od šumskih plodova. Lovački dom je tri puta zaredom od 2007. do 2009. godine izabran u 100 vodećih restorana Hrvatske te dobio priznanje "Restaurant Croatica". To nije uspjelo ni jednom restoran koji posluje unutar Hrvatskih šuma.
Organizacija domjenaka i proslava: U lovačkom domu je moguća organizacija domjenaka i proslava u 3 prostorije. Smještajni kapacitet konferencijske dvorane je do 70 osoba, restorana 35 osoba i lovačkog salona do 30 osoba.
Konferencijska dvorana: Konferencijska dvorana na prvom katu raspolaže s audio-vizualnom opremom za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija.

Ostala ponuda: Pokraj doma nalazi se velika drvena nadstrešnica za smještaj 350 osoba. Unutar nadstrešnice također su moguće organizacije raznih proslava, domjenaka, svadbenih svečanosti, radionica i poslovnih sastanaka. Nadstrešnica je opremljena razglasom i opremom za projekcije.Uz nadstrešnicu se nalazi pečenjara na vodeni pogon u kojoj se nude usluge pečenja.

Dom je središte Turističkog centra Petrova gora koji posjetiteljima nudi: obilazak kulturno-povijesnih znamenitosti Petrove gore, rekreativno-edukacijske sadržaje: šetanje, planinarenje, jahanje, vožnju biciklom, streličarstvo, terenske nastave i promatranje ptica. 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer