VIKEND S KARLOM, KARLOVAC, LIPANJ

Varaždinci španciraju, Zagrepčani fuliraju, a Karlovčani? Karlovčani početkom lipnja na "Vikendu s Karlom" - kuliraju!

Varaždinci španciraju, Zagrepčani fuliraju, a Karlovčani? Karlovčani početkom lipnja na "Vikendu s Karlom" - kuliraju!

"Vikend s Karlom" je superkul vikend proveden u središnjem parku karlovačke Zvijezde za sve od 7 do 77 koji slobodno vrijeme vole provoditi aktivno i kvalitetno, u prirodi i na otvorenom, a prije svega - u dobrom društvu.

Manifestacija privlači bogatim i raznolikim programom u spoju kulture i sporta, turizma i urbane zabave po uzoru na poznate open-air festivale koji se održavaju u velikim parkovima svjetskih metropola.

Pokrenuta s osnovnim ciljem da Karlovac ne ostane grad kraj kojeg se prolazi na putu prema jugu, nego prvorazredna kontinentalna destinacija u kojoj se boravi i ostaje. Osnovana u želji da se afirmiraju prekrasni karlovački parkovi za koje grad već godinama prima hrvatska i međunarodna priznanja, a prije svega da se predstavi karlovačka Zvijezda kao prvorazredna kulturno-turistička atrakcija.

Ne propustite jutarnje vježbanje s poznatim osobama, zaigrajte badminton za cijelu obitelj, kušajte proizvode lokalnih proizvođača, nagradite najmlađe predstavom u parku, doživite večernje glazbeno-scenske spektakle na otvorenom... ili jednostavno uživajte s prijateljima na dekicama u parku.

Jedno je sigurno: Karlovac je grad koji morate posjetiti, a "Vikend s Karlom" manifestacija na kojoj jednostavno morate biti!

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer