HOTEL GEM***, VINKOVCI

Hotel Gem prepoznatljivo dočekuje svoje goste ambijentom topline doma kojeg ističe profesionalnost usluge.

Hotel Gem prepoznatljivo dočekuje svoje goste ambijentom topline doma kojeg ističe profesionalnost usluge.

STRATEGIJA HOTELA GEM - neprekidni razvoj hotelijersko - turističkih proizvoda i trajno podizanje njihove kvalitete, obogaćivanje ponude u svrhu usluge koja nadmašuje očekivanja gosta, usluge s dodanom vrijednošću. Profesionalnost i poštenje osobine su koje tražimo od naših uposlenika kao jamac gostu za uspješno reliziranu uslugu .Uprava je odgovorna za pružanje materijalnih, tehnoloških i logističkih resursa za nesmetan rad zaposlenika i ugodan boravak gostiju.očuvati tradiciju i nadopunjavati je kvatitetama najnovijeg doba.
ZAPOSLENICI - unatoč tehnološkoj modernizaciji 21. stoljeća čovjek je nezamjenjiv, stoga uprava tvrtke kontinuirano usavršava postojeće osoblje i pronalazi najbolje na tržištu rada te motivirajućim tehnikama održava zavidno uspješnu radnu atmosferu. DRUKČIJE OD DRUGIH – prvi i uvijek ispred konkurencije . Hotel Gem prepoznatljivo dočekuje svoje goste ambijentom topline doma kojeg ističe profesionalnost usluge.
TURIZAM - otkriće kako se možemo odmoriti bježanjem u „pravo slavonsko selo", ploveći čarobnim Kopačkim ritom, gledajući moć i snagu lipicanaca , molitvom u Đakovačkoj katedrali, diveći se bačvama Iločkih podruma i beskrajnosti Dunava, odavajaći počast ugrađenim životima u našu slobodu obilazeći Vukovar - djelimo s vama, poželite „pustiti mozak na pašu", pobjeći od gužve, buke, upita, ne misliti ni na što, diviti se ruhu naših prabaka i disati punim plućima. Javite nam svoje želje, organizacija je naša briga.