Proljetni, morski vikend u hotelu Mare Nostrum kod Zadra

Mare Nostrum je ugodan i udoban hotel smjesten u malom mjestu Sveti Petar direktno na obali. Hotel je dovoljno udaljen od gradske vreve da pruži opustajući i miran odmor, a opet dovoljno blizu za posjet. U restoranu Mare Nostruma možete uzivati u dalmatinskim ali i klasičnim jelima. Sa terase hotela pruža se prekrasan pogled na more i dio zadarskog arhipelaga...


Ideja za savršen vikend:

Položaj hotela je idealan za posjet lokalnim atrakcijama. Grad Zadar, čija povjesna baština datira daleko u Rimsko doba, gradić Biograd koji je proglašen jednim od boljih turističkih gradova u ovom dijelu Jadranske obale, tri nacionalna parka: Plitvice, Krka i Kornati, dva parka prirode ;Paklenica i Vransko jezero itd. 

Mare Nostrum je ugodan i udoban hotel smjesten u malom mjestu Sveti Petar direktno na obali. Hotel je dovoljno udaljen od gradske vreve da pruži opustajuæi i miran odmor, a opet dovoljno blizu za posjet. U restoranu Mare Nostruma možete uzivati u dalmatinskim ali i klasičnim jelima. Sa terase hotela pruža se prekrasan pogled na more i dio zadarskog arhipelaga. Hotel Mare Nostrum je otvorio svoja vrata 2003. godine. Od tada obitelj Banovac vodi ovaj hotel i trudi se da svojim gostima pruži najbolju moguæu uslugu unutar svojih moguænosti. Toplim i ljubaznim pristupom postigli su da im se mnogi gosti vraćaju iz godine u godinu. 

Vikend Planer