TERME TUHELJ, HOTEL WELL****

Terme Tuhelj, najveći kupališni i wellness centar u Hrvatskoj, smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata i okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka, udaljene su 35 km od Zagreba.

Terme Tuhelj, najveći kupališni i wellness centar u Hrvatskoj, smještene su na samom izvoru termalne vode i ljekovitog blata i okružene zelenilom netaknute prirode zagorskih brežuljaka, udaljene su 35 km od Zagreba.

Okružen wellness vrtovima, zagorskim zelenilom i modernom arhitekturom koja se stapa s prirodom, hotel WELL**** Terme Tuhelj sadrži 264 sobe vrhunske kvalitete. Osim u udobnosti soba, gosti mogu uživati u brojnim wellness i spa uslugama, bogatoj animaciji za djecu i odrasle te odličnoj gastronomskoj ponudi. Izgradnjom novih smještajnih kapaciteta i podizanjem kvalitete na visoke četiri zvjezdice, Terme Tuhelj usmjerile su kreiranje svojih usluga prema tri ciljne skupine: obitelj, MICE i wellness.

Wellness i spa oaza u koju se vraćate
Najveći Sauna centar u Hrvatskoj nudi opuštanje u 8 različitih sauna – finska bio sauna, finska ekstremna sauna, finska programska sauna, finska sauna na otvorenom, dupla parna sauna, blatna sauna, solna sauna i laconium te različitim dvoranama za odmor. Svijet sauna sadrži i wellness bar, hladni bazen, whirlpool, kneipp stazu, ledenu jamu, dvoranu s vodenim krevetima te nudističku terasu. SPAeVITA centar njege i ljepote nudi brojne tradicionalne tretmane, tretmane dalekih zemalja, ali i home made programe koji se temelje na znanju i stručnosti osoblja te na prirodnim vrijednostima koje sadrže Terme Tuhelj – termalnoj vodi i ljekovitom blatu. U SPAeVITA centru njege i ljepote uređene su dodatne kabine za vrhunske tretmane – hamam i wellness suite koji su novitet u poslovanju gdje u hamam prostorijama gosti mogu uživati u orijentalnim tretmanima opuštanja kao što je masaža sapunicom, piling uz pomoć kese (rukavice od kozje dlake), kneipiranjjem te različitim programima u privatnoj wellness prostoriji koja sadrži whirpool i veliki krevet za relaksaciju.


Najveći vodeni park u Hrvatskoj prostire se na 15.000m2 i sadrži više od 5.000 m2 vodene površine uz brojne vodene sadržaje te nudi zabavu za 365 dana u godini. Vanjsko kupalište ima 4 bazena i sporu rijeku – dječji bazen s toboganima, bazen za najmlađe vodenim igračkama, relax bazen s vodenim i zračnim masažama, gejzirima i lagunama te toboganima i bazen s valovima, a unutarnje kupalište nudi 4 bazena – dječji bazen, plivački bazen, wellness bazen s vodenim i zračnim masažama te vanjskim dijelom bazena za zimsko plivanje i terapeutski bazen. 

Selfness – novitet na tržištu
Svi smo svjesni da se trebamo zdravije hraniti, vježbati i misliti na sebe, no kako se natjerati na to i kako to primjenjivati u stvarnom životu da bismo se osjećali i ostali mladi, temeljni je zadatak sefnessa. Radi se o specijaliziranom pristupu koji se proteže kroz cijelo poslovanje Terme Tuhelj, od recepcije, preko wellness pa do gastronomije kako bi se na taj način educiralo gosta i potaknulo ga na promjene koje su nužne u njegovom životu. Efekt selfness pristupa jest osjećaj promjene koje gost počinje osjećati u vrlo kratkom periodu, osjeća se bolje, zdravije, sretnije... 

Sve za obitelji
Osim vodenih atrakcija, hotelu WELL**** Terme Tuhelj sadrže 20 obiteljskih soba, dječju igraonicu na dvije etaže, posebnu dječju animaciju te edukativne radionice te posebne usluge koje su prilagodili obiteljima kako bi na jednom mjestu pronašli sve što im treba za obiteljski odmor. Obiteljske sobe dvije su sobe povezane vratima koje roditeljima pružaju veću komociju. Za obitelji s malom djecom, uz najavu, u sobi priprema se i dječji krevetić, podlogu za prematanje pelena, anatomski uložak za kadu za kupanje i druge neophodne sitnice. U hotelskom restoranu kao i svi ostalim restoranima organiziran je poseban samoposlužni stol s ponudom harne za djecu. U wellness centru pripremljeni su i posebni programi obiteljskog saunanje gdje roditelji i djeca mogu slobodno uživati u saunanju te steći zdrave navike od najmlađe dobi.

Kongresni turizam – od edukacije do prosperiteta
Novi kongresni centar Terma Tuhelj, koji sadrži dvije polivalentne dvorane za prihvat do 500 osoba s modernom audio-vizualnom opremom, na tržištu predstavljen je kao MICE destinacija u prirodi, nedaleko od glavnog grada. Dvorane imaju prirodan izvor svijetla, mogućnost centralnog upravljanja te kabine za simultano prevođenje, a sastavni su dio In finity bara s atrijem koji je idealno mjesto za predah od poslovnih događaja. 

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer