HOTEL MAXIM****, BOŽAVA

Luksuzno uređen i klimatiziran, smješten je direktno uz more.

Luksuzno uređen i klimatiziran, smješten je direktno uz more.

Hotel je kompletno renoviran i smješten direktno uz more.
Sadrži 23 sobe i 7 apartmana. Svi su luksuzno uređeni, klimatizirani te posjeduju SAT-TV, telefon, priključak za internet, mini bar, tuš/WC sa sušilom za kosu, dnevni boravak te balkon s pogledom na more.
Uređenje hotela - klimatizirana recepcija s info pultom, dizalo, mjenjačnica, internet kutak, čuvanje prtljage, praonica rublja, klimatizirani restoran s velikom terasom, bar, konoba, vanjski bazen s posebno odvojenim manjim bazenom za djecu, dječje igralište, parkiralište u hladovini.

Hotelski apartmani 2x1/2 - apartmani su namjenjeni za 4 osobe. Svi apartmani su prostrani te moderno uređeni. Sastoje se od dvije dvokrevetne sobe s tuš/WC-om, dnevnim boravkom te balkonom s polgledom na more.
Hotelski apartmani 1x1/2 - apartmani su namjenjeni za 2 osobe. Svi apartmani su prostrani i moderno uređeni. Sastoje se od jedne dvokrevetne sobe s tuš/WC-om, dnevnim boravkom te balkonom s pogledom na more.

Polupansion - bogat doručak i večera (švedski stol). Uz večeru i gratis piće - bezalkoholno piće i mineralna voda, pivo, točeno bijelo i crno vino.

Sport i zabava - dva teniska terena s umjetnom podlogom (noćna rasvjeta), fitness, sauna, whirlpool, masaža, iznajmljivanje pedalina, sandolina, čamac na motor i vesla, biciklističke staze te najam bicikala i skutera, stolni tenis.

Vikend Planer
Vikend Planer
Vikend Planer